sommer 2019

Printervenlig version

Et tilbageblik på foråret i Vellev IF herresenior og et kig på efteråret
Foråret startede primo februar, hvor vi havde booket kunstgræsbane i Hammel hver torsdag og det var en succes og der var god opbakning til træningen.
Planen for foråret var at få begge hold til at forbedre sig både holdmæssig og individuel, derudover så er det åbenlyst at sejre giver motivation og overskud, så det ville vi også have.
Der er ingen tvivl om at Vellev igennem tiden har udviklet mange gode fodboldspillere og det sidder stadig i baghovedet på mange, at Vellev for en del år siden var et stærkt serie 3 hold. Det er vigtigt at vi bliver ved med at udvikle i Vellev, så denne stærke landsbyklub kan fremstå flot i mange år frem.
Et skridt i retningen blev taget i foråret, hvor 1. holdet flot fik sikret sig oprykningen til serie 4 efter 11 kampe uden nederlag. 2. holdet spillede nogle flotte kampe i første halvdel og sikrede sig mulighed for oprykningsspil, hvor modstanden var lidt hårdere og i nogle tætte kampe blev Vellevs unge spillere modnet og det bliver spændende at se dem udvikle sig i efteråret.
Vellev er en klub, hvor der er masser af opbakning og det er fantastisk at se arrangementer blive stablet på benene og den store opbakning der er til det i området. Dette fællesskab er en fornøjelse at opleve og det er heldigvis på samme måde i omklædningsrummet. Jeg kan kun klappe ad den måde spillerne er over for hinanden og det er der mange klubber der må misunde. Vellevs spillere har et godt humør og der hygges både før og efter kampe og træning, det er et vigtigt fundament til at skabe resultater.
Ud over hygge og samvær, så skal der også være viljen til at forbedre sig og give alt når der er fløjtet op. Vi har et rimelig ungt hold tilsat et par rutinerede og det komplimenterer hinanden på fineste vis. Jeg kan da tilføje at de 22 som har spillet på 1. holdet har en gennemsnitsalder pr. spillet minut på 24 år.
Omkring holdet, så glæder det mig at den enkelte spiller bliver bedre for hver kamp og det gavner samtidig holdet i helhed. Vi vil i efteråret arbejde endnu mere med at forbedre den enkelte spiller, da jeg tror på at forbedret form og individuelle kompetencer er den måde vi kan flytte holdet mest i den kommende periode. Så jeg forventer også at der bliver bakket op om sommerferie træning og de enkelte får løbet nogle ture og besøgt fitnessrum.
En anden måde jeg tror vi kan forbedre Vellev er ved at få de skadede og tidligere Vellev spillere tilbage til Vellev, der render mange talentfulde unge rundt, som vi alle skal arbejde på at få i gang igen. Thomas har i enkelte kampe i foråret været lidt presset, men ifht til at vi nu spiller serie 4 og 6, så er der ret god opbakning.
Omkring foråret på 1. holdet, så taler 11 kampe, 9 sejre, 2 uafgjort og målscore på 50-12 sit tydelige sprog, vi er klar til at blive udfordret i serie 4. Vi spillede et tæt opgør imod Hadsten i indledende puljes sidste kamp og Fårvang i opryknings puljen, hvor de to klubber viste deres muligheder når der skulle forstærkes på lavere rangerende hold. Dette bekræfter mig endnu mere i at vi er klar til serie 4. Vi vandt begge kampe og det er en fornøjelse at se Chrestian Straarup afgøre kampene for os gang på gang, han viser højt niveau når der er noget på spil. Han får friheder af holdet, men 16 mål og 15 assist i 11 kampe viser også at han giver tilbage til holdet.
Der er ingen tvivl om Straarup er en profil, der også omfavner alle i Vellev og giver sig tid til at følge med i alt omkring Vellev. Jacob Hadberg er en arbejdshest, der virkelig vil vinde og han kan løbe solen sort, det glæder mig personligt at det er lykkes og få ham til at skabe mere i feltet. De 8 mål og 4 assist er virkelig flot og jeg satser på han kommer tæt på det tal i efteråret også.
Folk der har set eller spillet imod Vellev, har nok en holdning til Straarup og Hadberg, det er også fair, men jeg må bare sige at de to er meget mere end mange tror. De vil gerne vinde og de kommer nogle gange i centrum, men de står også altid klar til at yde en indsats, snakke med en spiller, skabe stemning og ikke mindst hygge.
De to er langt fra de eneste på dette Vellev hold, der findes nogle arbejdsmænd af guds nåde i Vellev. Vores defensiv er blevet styret af Jesper Rishøj, Ole Vestergård og Daniel Baltzer, som er nogle fantastiske holdspillere der går forrest og rydder op når der er brug for det. De kan ikke klare det hele selv, så de unge håbefulde Simon Huus, Siebren Punt, Troels Drasbech, Kristian Sjælland, Nick Skou og Malte Duelund er virkelig steppet op og jeg glæder mig til at se dem blive profiler i serie 4. Omkring holdet ser det spændende ud med flere spillere, Peter Jeppesen, Rasmus Pagter, Emil Frost og Mads Nørgaard er alle fire spillere der kan begå sig uden problem i serie 4, men de har haft udfordringer med ustabile forløb grundet, skader, arbejde og sygdom, jeg håber virkelig at de får et godt forløb i efteråret og en god sommertræning, så bliver det spændende.
Der er flere omkring 2. holdet, som skal banke på til 1. holdet, men det er svært at sidde op til sommerferien og gætte på hvem der vil træne lidt mere som det kræver.
På skadesfronten så håber jeg at vi snart ser Jens Kjeldgård tilbage, men det må tiden vise.
Vi er tilmeldt Thorsø sommer cup i uge 31, hvor vi skal spille mandag kl. 1830, onsdag kl. 1830 og fredag kl. 1800.
Turneringen i efteråret kender vi ikke i skrivende stund, men jeg håber da vi kommer i en lokal pulje måske med Bjerringbro, Thorsø, Fårvang, Grauballe, Ans, men det må tiden vise. Men der kommer til at blive optimeret på nogle områder omkring træning, opgaver og ansvar i efteråret. Mere om dette senere.
Jeg vil slutte af med at takke alle de søde mennesker der er i Vellev og jeg håber vi får mange flere gode oplevelser på Vellev stadion i efteråret.
God sommer

Serie 4 spillertøj. Sponsor:Tømrerfirmaet Ebbe kjær madsen,Døssing Byggefirma, Vita Vels, Lekea, Ulstrup kro, Gudenådalens køreskole, limpopo travel, CJ Juletræer,Midt Factoring,  Langå Sparekasse, Elgaard Montage, Dagli brugsen Ulstrup,Jaha Byg,Tømrerfirmaet Ebbe kjær madsen,Gudenaadalens efterskole,Langå Bilsyn,

Sponsor tryk på shots:Advokatfirmaet Egsgaard

Opryknings trøjer sponsoret af JAHA byg