Sejr til serie 4

Printervenlig version

Serie 4 Skulle møde Eastside i hjemmebane debut, efter 2 kampe på udebane, som desværre havde givet 2 nederlag, så der skulle point på kontoen, hvis ikke man skulle hægtes af. Eastside er en sammenslutning af Overlund og Houlkær, og de kom med masser af selvtillid, efter at de havde vundet deres sidste kamp med 11-0 over Mammen. Men det blev en meget lige 1.halvleg, dog havde Eastside mest spil, dog uden at skabe det de helt store chancer. Vellev gjorde det også svært for sig selv med 2 gule kort, men 0-0 blev holdt til pausen. 2 halvleg blev mere livlig. Vellev begyndte at skabe flere chancer, selvom at Eastside havde en del spil. I det 68 minut sendte Emil Fisker en go bold til Mads Nørgaard, og han scorede sikkert til 1-0. i det 79 minut var det den sæson debuterende Jacob Hadberg der var i oplæggerens rolle, og han spillede Jens kjeldgård helt fri på kanten af feltet, han tog et par skarpe træk, og scorede til 2-0. 2 minutter efter var det Jacob selv der var målscorer til 3-0. Eastside fik reduceret til 1-3, inden at Siebren Punt fik lukket kampen til 4-1, efter en assist af Christian Straarup. Per Kibsgaard fik efterfølgende stemmerne med 6 stemmer.

Kampens spiller: Per Kibsgaard. Sponsor:Langå Sparekasse