Sejr over Kjellerup Serie 4

Printervenlig version

Kampreferat Vellev IF – Kjellerup D.19/9                                                            

For anden uge i streg deltog Vellev i topkamp, denne flotte sensommeraften på Vellev Stadion.

Vellev fik besøg af rækkens nummer 4, Kjellerup.

Det var to mandskaber der formentlig var ekstra motiveret for at få revanche, da den første kamp imellem disse mandskaber var endt 4-1 til Kjellerup, men de havde benyttet en ulovlig spiller, så Vellev fik tilkendt en 3-0 sejr.

Til denne kamp kunne træner Jan Madsen, igen gøre brug af Christian og Jesper Rishøj, der igen begge var klar til kamp. Ud af truppen gled Daniel Baltzer samt Simon Huus.

Vellev startede kampen med et hårdt pres, så Kjellerup spillerne ikke fik tid og plads til at sætte spillet, og det var en meget lige kamp, uden de helt store chancer, og 1 halvleg bar præg af mange fejlafleveringer fra begge hold, det var dog med et lille spilovertag til Vellev, der også forsøgte sig med flere langskud, dog uden held.   0-0 til pausen.

2 halvleg starter lidt som første, med en meget lige kamp.

55 min. spillet, Christian Straarup afdribler et par Kjellerup forsvarer, men bliver desværre presset i skudøjeblikket så afslutningen resultere i målspark.

Vellev ligger et godt pres i løbet af halvlegen. Som resulterede i en del hjørnespark.

Det var ikke mange chancer Kjellerup fik skabt imod Vellev´s solide forsvar men der kom alligevel en stor chance til Kjellerup men de brændte dog.

85 minutters spil kom den forløsende scoring endelig til Vellev, efter et hjørnespark kommer Marc Bendi flot op og scorer på hovedstød, 1-0.

Efter den første scoring forsøgte Kjellerup at presse på for en udligning, men i stedet slog Vellev pludselig kontra og Mads Nørgaard kom alene afsted mod Kjellerups målmand, Franz tog også et godt langt løb op for at give Mads flere muligheder, men det behøvede hans ikke da han afsluttede meget sikkert og bragte Vellev på 2-0, kort før tid.

Mere blev det ikke til og Vellev kunne fortjent sætte yderligere 3 point på kontoen og ligger fortsat nummer 1.

Marc Bendi blev kåret som Man Of The Match med 6 stemmer.