Sejr i topkamp til serie 4

Printervenlig version

Kampreferat Bjerringbro vs. Vellev Lørdag d13/9-14

Lørdag eftermiddag stod den på topkamp, for Vellevs serie 4 drenge.

Inden kampen var der dog en del, at holde styr på for træner Jan Madsen, da holdet var ramt af skader og afbud hos flere af holdet spillere.

Det var derfor en anderledes startopstilling Vellev stillede op med:

Inden kampen var Bjerringbro placeret på 1 pladsen, imens Vellev var på 3 pladsen med 2 point mindre. Så der var meget på spil i kampen. Det var dog ikke til at mærke på spillere under opvarmningen, hvor der var flere der virkede fraværende.

Men det blev der heldigvis lavet om på da dommeren fløjtede kampen i gang, Vellev startede forsigtigt ud og koncentrerede sig om det defensive i første omgang, da de formodede at Bjerringbro ville komme blæsende fra start.

Da kampen havde sat sig en smule, begyndte det at flyde lidt bedre for Vellev, og efter 14 minutters spil, bragte Jacob Hadberg Vellev foran 1-0, på et godt spark tæt under mål, efter et godt opspil i højre side, hvor Franz ender med at lave et godt indlæg til Hadberg, til stor glæde for Vellev.

Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage, Bjerringbro havde bolden mest, og var farlige over begge kanten, med deres godt fart, men Vellev´s backs var forberedte og dækkede godt af.

Selvom det var Bjerringbro det havde bolden mest var det Vellev, der til spillede dig de største chancer, disse blev dog ikke udnyttet.

Kort før halvleg måtte Christian Straarup udgå med en skade i anklen, og ind kom Nicklas Pedersen.

Vellev førte 1-0 til halvleg.

Anden halvleg var også en meget lige affære hvor begge hold spillede frisk til, efter 60 minutter gjorde Peter Jeppesen comeback efter en længere pause.

Med 15 minutter igen skulle føringen bare holdes, så de 3 point kunne komme med til Vellev,

Simon Stenholt blev sat ind for at presse lidt på til sidst, og han fik en stor mulighed for at lukke kampen, men desværre reddede Bjerringbros målmand hans afslutning.I stedet var det lige ved at gå galt i den anden ende da Bjerringbros højre kant, kom alene igennem med Ole Vestergaard, der på kanten af feltet fik tacklet bolden, han ramte dog også Bjerringbro spilleren, og der var mange protester fra Bjerringbros bænk, men dommerens fløjte forblev tavs.Kort efter fløjtede dommeren en spændende kamp af, og Vellev kunne med de 3 point kravle op på 1 pladsen, i den tætte pulje.

Simon Huus blev efter kampen hyldet som Man Of The Match med hele 10 stemmer.