Kampreferat Vellev IF – FC Silkeborg serie 3

Printervenlig version

Onsdag aften var der kamp på Vellev stadion mod fc Silkeborg. Det var en kamp hvor der skulle point på kontoen, hvis holdet skal holde trit med de andre hold i den jævnbyrdige pulje.  Vellev lagde godt ud og spillede frisk til fra starten.  Der blev spillet flot fodbold op af banen og der blev skabt mange muligheder. Fc havde dog en vel spillende målmand som hev mange redninger frem. Men midt i 1. halvleg blev han dog overlistet af en forsvars spillere, der lavede selvmål.  Men fc kæmpede sig tilbage i kampen og i slutningen af 1. halvleg kom de frem til et par muligheder, som Ole Vestergård flot tog sig af.  2. Halvleg startede som 1. halvleg med Vellev i teten.  Men igen viste deres målmand nogle gode redninger.  I slutningen af kampen kom Vellev under et gevaldigt pres, men anført af en vel spillende Ole Vestergård i målet, blev nullet holdt og kampen sluttede med en smal 1-0 sejr til Vellev. Det skal dog nævnes at kampen burde have blevet lukket i de perioder hvor Vellev var i teten, men deres målmand viste nogle kanon redninger.  Men det var positivt at der blev skabt så mange chancer, i en til tider vel spillet kamp. Kampens spiller blev Ole Vestergård der havde nogle gode indgreb, da Vellev i perioder var under pres. Nu venter der en ny spændende kamp på tirsdag i sejs hvor der helst skal 3 point på kontoen.