Information

Printervenlig version

Licens?

Licens er noget, der købes gennem bordtennisportalen. Licens skal fornyes en gang om året, og du skal have det for at være registreret i Dansk Bordtennis Union – DBTU – og du kan ikke spille stævner eller holdkampe uden. Prisen på licens varierer afhængigt af alder og rating.

Rating?

Rating er et udtryk for, hvor mange kampe man vinder eller taber til stævner og holdkampe. Man vinder points, når man vinder en kamp, og man taber points, når man taber en kamp. Man starter typisk på omkring 900 points. Husk dog, at man ikke nødvendigvis er bedre end en, der har lavere rating end en selv.

Du kan se placering her:http://bordtennisportalen.dk/DBTU/Ranglister/#59,42014,01/29/2015,0,,,7440,0,,,,,,,,0

Hvordan kommer vi ud til stævnet? Køres der sammen?

Som udgangspunkt sørger man selv for transport. Det kan være en god idé at snakke sammen i klubben om, om der er flere der skal til samme stævne, og så tage afsted to-tre stykker sammen, og eventuelt overnatte, hvis man skal spille både lørdag og søndag.

Du kan se her hvilke stævner der er mulighed for at komme til her, ellers kontakt din træner:

http://bordtennisportalen.dk/DBTU/Ranglister/#59,42014,01/29/2015,0,,,7440,0,,,,,,,,0

Klubtøj

Alle medlemmer af bordtennis har mulighed for at købe et spillersæt. Vi får dette sæt lavet igennem sport direct, og derfor vil vi bl.a. have vores logo på trøjen, og det vil være muligt at få sit navn skrevet bagpå trøjen, og foran på shorts.

Bestillingsseddel:http://www.vellev-if.dk/sites/default/files/Bestillings%20seddel%20bordtennis%20klub%20t%C3%B8j.pdf